Levering

Levering

Uw pakket wordt na ontvangst van betaling geleverd op basis van de op de website vermelde leveringstermijn en verzonden na 10 werkdagen Deze door ons vooropgestelde leveringstermijnen zijn louter indicatief. Arthur and Friends BVBA kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verwerking van het order, fout in de vermelde beschikbaarheid of het transport.Idien een bestelling meerdere artikelen omvat mag u de langste levertermijn aannemen. Wij verzenden niet afzonderlijk. Indien u toch een aparte verzending wenst mogen wij een surplus aanrekenen en vragen wij dit duidelijk vooraf te communiceren en bevestigen.<<

Bij afwezigheid op het tijdstip van levering ontvangt u een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus. Daarna zal de transporteur proberen om nog 1 maal af te leveren. Indien het pakket bij de 2e poging niet kan afgeleverd worden, dan wordt het naar ons retour gestuurd. Via de schriftelijke kennisgeving is het ook mogelijk om telefonisch of via hun website een nieuwe afspraak vast te leggen.

Wanneer een naar ons geretourneerde zending opnieuw verzonden moet worden, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor de verzendkosten in rekening te brengen, ook wanneer uw bestelling de eerste keer gratis verzonden was!

De maximale levertijd bedraagt de vermelde termijn op de website + 12 werkdagen voor verhandeling en verzending binnen Belgie tenzij anders overeengekomen of verzendingen buiten Belgie. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Arthur and Friends BVBA de klant hiervan tijdig te verwittigen en heeft de klant het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Arthur and Friends BVBA als verzender verantwoordelijk voor de zending tot op het moment van de levering. Op het moment dat uw pakket verzonden wordt, ontvangt u van ons een email. Al onze zendingen zijn door ons traceerbaar. Contacteer ons indien u uw zending niet heeft ontvangen binnen een termijn van 7 werkdagen na ontvangst van de verzendingsmail.

Alle prijzen zijn BTW inclusief (21%). Gratis levering in de BENELUX. Bekijk de tarieven voor levering in andere landen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie