Verzakingsrecht

Verzakingsrecht

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Ben je niet tevreden? Dan heb je het recht je bestelling binnen de 14 werkdagen naar ons terug te sturen, ongebruikt en in de originele verpakking. Dit valt onder het verzakingsrecht. Laat ons steeds per mail op info@arthurandfriends.be weten dat je iets retour wil doen, zodat we hiervan op de hoogte zijn. Vergeet in de mail niet het ordernummer te vermelden.

De artikelen moeten ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden, binnen de 14 dagen na de levering. De verzendingskosten en verzendingsrisico's zijn dan wel voor eigen rekening. Na ontvangst van het retourpakket, storten we het bedrag (exclusief verzendkosten) terug op uw rekening.

Als de producten niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn, wordt het bedrag niet terugbetaald.

Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar

Arthur and Friends

Pottenbakkerstraat 21

2350 VOSSELAAR

Belgium

Alle prijzen zijn BTW inclusief (21%). Gratis levering in de BENELUX. Bekijk de tarieven voor levering in andere landen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie