Friends

Glijbaan Maxx

Indoor glijbaan
Indoor speeltuig
Geschenk
Decoratief
Verrijk je interieur en bezorg je kinderen eindeloos speelplezier met de Houten Glijbaan Maxx. Deze veelzijdige glijbaan past perfect in elke speelruimte en kan zelfs in de tuin worden gebruikt. Stimuleer de creativiteit van je kinderen met deze geweldige toevoeging aan je huis!

Hout Speelgoed

Geschenk
Decoratief
Ontdek ons creatieve houten speelgoed, met de hand gemaakt in Europa. Onze memory set stimuleert vormherkenning, kleuridentificatie en geheugentraining. De blokkenset inspireert kinderen om gezichten en emoties te creëren en bevordert expressieve vaardigheden. Onze schattige magneetjes zijn perfect voor geschenken en feestjes. Ontwikkel de verbeelding van je kinderen vandaag nog!

Kinderstoel Karl

Geschenk
Decoratief
Bijzettafel
Nachtkastje
Meegroeistoel
Ontdek onze veelzijdige kubusstoel, perfect voor peuters! Stimuleert motorische ontwikkeling en zelfvertrouwen. Ideaal als nachtkastje of extra stoel in de kinderkamer.

Opbergdoos 'RommelTrommel' Bobie

Verstoppersplek (sst)
Meubeltje
Geschenk
Decoratief
Bijzettafel
De Bobie rommeltrommels of opbergboxen zijn stapelbaar en standaard met deksel. Ze passen perfect onder de kinderstoel en kan je zeker gebruiken als extra stoel. Achteraan is een voorziening zodat je ze kan ophangen als schap. Deze opbergbox blijft mooi en zal altijd van pas komen !

Laminaat Extra Edition

Meubeltje
Opbergbankje
Meegroeibank
Geschenk
Decoratief
Bijzettafel
Nachtkastje
Kubusstoel en bijpassend bankje met een extra laminaat afwerking. Eenvoudig ontwerp waar je kinderen op leren zitten en staan maar samen vormen ze een echte speelhoek of tekentafel. Je kan ze ook gebruiken als opstap in de badkamer of naast je bed als nachtkastje. Deze kindermeubelen komen nu echt altijd van pas. Krasbestendig Hip !
roos-rood
Meer info
roos-rood
Meer info

Alle prijzen zijn BTW inclusief (21%). Gratis levering in de BENELUX. Bekijk de tarieven voor levering in andere landen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie