Friends

Glijbaan Maxx

Indoor glijbaan
Indoor speeltuig
Geschenk
Decoratief
Ben je op zoek naar een leuke manier om je interieur op te fleuren en tegelijkertijd je kinderen extra speelplezier te bieden? Dan is de Houten Glijbaan Maxx echt iets voor jou! Deze prachtige glijbaan is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook eindeloos speelplezier voor je kinderen. Of je nu een speelkamer hebt of gewoon wat extra speelruimte in je woonkamer wilt creëren, de Houten Glijbaan Maxx is de perfecte oplossing. Bovendien kun je de glijbaan ook in de zomer in de tuin plaatsen, zodat je kinderen zich ook buiten kunnen vermaken. Het trapje van de glijbaan is perfect om te oefenen met klimmen en balanceren, terwijl de glijbaan zelf zorgt voor een adrenalinekick. En waarom zou je het daarbij laten? Maak er een racebaan van voor speelgoedauto's, of draai hem om en gebruik hem als sjoelbak of knikkerbaan. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kortom, met de Houten Glijbaan Maxx haal je niet alleen een prachtige blikvanger in huis, maar geef je je kinderen ook een geweldige speelervaring die hun fantasie en creativiteit zal stimuleren.

Kinderstoel Karl

Geschenk
Decoratief
Bijzettafel
Nachtkastje
Meegroeistoel
Ben je op zoek naar een hippe en praktische stoel voor je peuter? Dan is onze stabiele kubusstoel precies wat je zoekt! Met zijn drie verschillende hoogtes is deze stoel perfect voor het ondersteunen van de ontwikkeling van je kind. Dankzij het stabiele ontwerp leert je peuter eenvoudig op de stoel te zitten, te staan en eromheen te lopen. Dit bevordert niet alleen de motorische ontwikkeling, maar geeft je kind ook een gevoel van zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. En als je kindje wat ouder wordt, kan de stoel nog steeds dienen als een handige en stijlvolle extra stoel in de kinderkamer. De kubusstoel is ook perfect als nachtkastje, waar je kindje zijn of haar favoriete boek of knuffel bij de hand kan houden. Kortom, onze stabiele kubusstoel is niet alleen functioneel en praktisch, maar ziet er ook nog eens geweldig uit in elk interieur. Bestel nu en geef je kindje de perfecte plek om te zitten, spelen en ontspannen

Hout Speelgoed

Geschenk
Decoratief
Ben je op zoek naar leuk en creatief houten speelgoed voor je kinderen? Onze kleinschalige selectie van speelgoed wordt gemaakt in Europa en elk stuk is uniek en zorgvuldig vervaardigd om de creativiteit van je kind te stimuleren. Onze memory set bijvoorbeeld is niet alleen leuk om te spelen, maar biedt ook educatieve voordelen. Kinderen leren vormen en kleuren te herkennen, gezichten en diertjes te identificeren en hun geheugen te trainen. En wanneer ze ouder worden, blijft deze set leuk om te gebruiken in de speelkeuken of misschien zelfs in de echte woonkamer. Onze blokkenset is ook een geweldige keuze om de creativiteit van je kind te stimuleren. Met de blokken kunnen kinderen gezichten en emoties creëren en bouwen. Het is niet alleen een leuke manier om te spelen, maar ook een manier om kinderen te helpen hun expressieve vaardigheden te ontwikkelen. Onze magneetjes zijn ook een schattige toevoeging aan elk speelgoedcollectie. Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook perfect als klein cadeautje voor een kinderfeestje of een ander speciaal moment. Kortom, ons houten speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar biedt ook educatieve voordelen en stimuleert de creativiteit van je kind. Bestel nu en geef je kinderen de kans om hun verbeeldingskracht te ontdekken en te ontwikkelen.

Opbergdoos 'RommelTrommel' Bobie

Verstoppersplek (sst)
Meubeltje
Geschenk
Decoratief
Bijzettafel
De Bobie rommeltrommels of opbergboxen zijn stapelbaar en standaard met deksel. Ze passen perfect onder de kinderstoel en kan je zeker gebruiken als extra stoel. Achteraan is een voorziening zodat je ze kan ophangen als schap. Deze opbergbox blijft mooi en zal altijd van pas komen !
Bobie Box - Zwart
49 EUR incl.verzending *
Meer info
Bobie Box - Hout
49 EUR incl.verzending *
Meer info

Laminaat Extra Edition

Meubeltje
Opbergbankje
Meegroeibank
Geschenk
Decoratief
Bijzettafel
Nachtkastje
Kubusstoel en bijpassend bankje met een extra laminaat afwerking. Eenvoudig ontwerp waar je kinderen op leren zitten en staan maar samen vormen ze een echte speelhoek of tekentafel. Je kan ze ook gebruiken als opstap in de badkamer of naast je bed als nachtkastje. Deze kindermeubelen komen nu echt altijd van pas. Krasbestendig Hip !
roos-rood
Meer info
roos-rood
Meer info

Alle prijzen zijn BTW inclusief (21%). Gratis levering in de BENELUX. Bekijk de tarieven voor levering in andere landen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie